Troll och Chall med co drog till Bispgården


haha, lol.. här började man ju bli lite trött och less.. tror även Trolle och Challe blev det på slutet.


Ponnyridning i Bispgården blev det i dag mellan klockan tolv och två. Kostade en 10 så ni kan ju gissa om det var mycket barn som ville rida? ;)

Vi måste iallafall ha världens snällaste hästar
vid tanke på att, för det första så var ju transporten vi fick hem kanske inte lämpad för såna här små hästar eftersom att det varken fanns ramp eller reglerbara bommar inne i transporten. Som tur var så löste det sig endå och trotts att varken Trolle eller Challe åkt transport på mååånga år så gick de fint in ändå UTAN RAMP!! Jo, det var ju så att det fanns inte ens en ramp för dem att gå på utan de fick ta ett två decimeter högt kliv upp på den! Men men.. det var ju uppenbarligen inget problem eftersom att de gick upp helt själva utan dragkraft. Och då de gick av så gick det likabra med en bred dörr där fram eftersom att det inte gick att backa ut dem just på grund utav att det inte fanns någon ramp. För det andra har de inte varit hemmifrån på jättelänge och de såg inte alls stressade ut över att vara på ett nytt ställe med en massa folk! Tror snarare att de tyckte det var jätteroligt att få komma ut och se något annat! :D

Dålig konstruktion på transporten dock.. Nu gick det ju bra med våra hästar som jag ser som ett extremt undantagsfall jämtemot andra hästar som kanske inte alls är lika lugna och beskedliga som de här är! För man har väl sätt en och annan video på hästar som ser lastningen som ett utav de värsta saker de ska behöva gå igenom även med RAMP och djur överhuvudtaget vill väl sällan kliva upp på något? Som dessa otroligt nog gjorde (inte ens jag trodde att de skulle gå med på det!) Det var inte en billig transport heller och jag anser att man hade kunnat få en annan transport med bättre tillpassning för DET priset. Stort tack endå till dem som lånade bort transporten åt klubben som vi arrangerade ponnyridning till!



Barnen hade ju roligt iallafall. För det fanns seriöst inget annat för dem att hålla på med, förrutom parken då - jippii vad roligt! Nä men det var många som red och de allra flesta tyckte att det var roligt. Faktiskt så har vi nog kanske ordnat små ryttare till Trolle och Challe som ska komma och rida ut på dem ibland och det är bara bra eftersom att ingen häromkring kan rida ut på dem längre och jag har fullt upp med att hålla Sindy i trimm för att inte tala om att jag snart ska flytta och inte kommer kunna ta hand om dem alls på veckorna. Då kan det vara bra att ha små medryttare med intresset för hästar! Se, allt håller på att lösa sig! :)

En bra dag..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0