Det ser mörkt ut

Det här ger aldrig med sig.. jag blir nog hemma även i morgon. Kan verkligen inte gå på skolan och se ut/må så här.

Måste man bli arg på skolan även fast man inte ens är där!!?

VARFÖR ändrar man på något som fungerar UTMÄRKT!!!!????
sjuka i huvet eller????

Bortskämda snorunge

De senaste åren har du aldrig någonsin ringt och frågat "Hej, hur mår du?" eller bara frågat vad hon gör.
De enda gångerna du ringer till henne är när ingen annan vill eller kan hämta dig eller när någon spöat skiten ur dig eller när du ska ha något. Hon har ställt upp fler gånger på dig än vad du kan räkna till men du värdesätter inte det ett jävla skit. Efter allt hon har gjort för dig, så tackar du henne oftast såhär "Jävla idiot."
Om jag hade varit i hennes skor så skulle jag sagt upp kontakten med dig för evigheter sedan.
Du är en typisk människa som drar ner livsenergin på människor och jag fattar ärligt talat inte hur hon fortfarande orkar bry sig om dig efter alla dessa år av otacksamhet.


Får lite smått panik..

..Nu då det är sista terminen och allt det där i nian så vill jag verkligen undvika att vara sjuk så mycket som möjligt. Jag vill kunna vara med på varje lektion, även de jobbiga, för jag behöver ett par VGn till för att jag ska känna mig säker på att jag kommer in på mitt gymnasium. Usch.. tanken har slagit mig *tänk om jag inte kommer in!?* Vad fan ska jag göra då..? Mitt liv kommer gå under om det blir så. Jag kan apsolut inte tänka mig någon annan skola eftersom att allt på Wången var perfeckt.

Hoppas att den här influensan eller vad det är försvinner så att man kan gå tillbaka till skolan snart. Tyvärr blev det ju inte så i dag men jag får istället sattsa på i morgon även om det också känns väldigt avlägset just nu.


Söndag

Jag är sjuk sjuk sjuk... och det är så kul kul kul..


Nu har jag iallafall installerat in ritplattan på datorn igen så nu ska det väl kanske bli lite bättre bilder hädanefter.
Det kommer iallafall bli lättare att måla, skissa och skugga.


fy och fan

Finns det någon sämre dag än lördagar att vara sjuk på? Det är liksom då man ska ta det lugnt och bara göra det man själv vill. Jag är sjuk. Vaknade runt 5-6 tiden på morgonen och kallsvettades. Det gick sedan över till att jag frös rakt igenom kroppen. Därefter kom spykänslan mitt uppeiallt OCH slutligen tok-hosta. Har försökt sova nu då det blivit lite bättre men det funkar inte. Så nu vet ni hur fantastisk min morgon har varigt!

Return to the blue lagoon #2


Life goes on

.


Jag saknar sommaren så bjuder på lite bilder från -11


Östersund med Emelie

I dag åkte jag med Emelie som skulle kolla på ett gymnasium i Östersund. Naturvetenskap.
Jag har bara en sak att säga till det och det är "Jag hör inte hemma där." Direkt då jag kom in genom dörrarna där så kände jag 'Vafan gör jag här?'
Visserligen var jag där som stöd för Emelie över lunchen men det kändes ganska knasigt att vara där utöver det.

Efter lunch lät jag dock Emelie klara sig själv resten av dagen medans jag gick iväg och handlade presenter på mittpunkten. Hittade väl något men de som ska få presenterna bör ju inte ha allt för stora förhoppningar på vad de ska få av mig. Sen gick jag iväg till Time, satt där i en timme och lusläste en ÖP. Sen skrvier Emelie helt plötsligt att hon smiter ifrån lektionen och är på väg mot mig. *Någon pallade inte trycket**skämt*
Nä men ja.. Emelie får förklara sin allvarliga handling själv så slipper jag göra det. Hehe.
Sen gick vi på donken och åt lite mat sen hem. Ni hade fått bilder om det inte vore för min mobil som är helt jävla värdelös. Skyll på den, inte mig.


Blev en liten tur på skogen


Ett lagom fint fake leende. Typ *moa se liten glad ut*...dah resultat.


Wången i går

I går åkte vi samanlagt 36 mil. 18 dit och 18 tillbaka.
Men det var verkligen värt det. Är helt förälskad i stället. De hade detsutom precis allt. Trevliga elever och lärare, 3 olika tv rum, ett stort gemensamt rum, gym med alla sorters träningsmaskiner, en mindre idrottshall, bastu, ridhus, tusenmetersbana, rundbana, paddock - alla upplyst. Sen satt tre stallar ihop och stallarna var hur mysiga och fräscha som helst. Fick veta att ha häst där i varmstall konstar ungefär 2700kr i månaden vilket jag tycker var ett drömpris vid tanke på att hur mycket foder som helst, strö och tillgång till utrustning ingick i priset.
Om man har egen häst där så följer ju den med i utbildningen men jag kommer knappast att få med mig någon häst första året men kanske andra. (:

Alla får jobb
Eferåt, då man är klar på Wången så är man nästan direkt garanterad ett jobb. Alla som hade gått ur skolan förra året hade nästan genast fått jobb. Det är ju bra för då vet man ju att man även kommer att få en stabil inkomst och en bra start efter gymnasiet.

LÄNGTAAR
Hur som helst så är jag helt såld på stället. Naturen, vyerna, byggnaderna och intrycket jag fick av människorna. Om jag kommer in så blir min dröm sann. ååh! Längtar och hoppas att jag kommer in där. Jag kan inte tänka mig att gå  på någon annan skola än Wången.. det finns inget annat i mitt huvud just nu.


älgar efter vägen upp till Wången (: Några är ännu vid livet och det är kul att se dom någon annanstans än på släpet efter en bil..


frukost på värdshuset


visningen. De var jättetrevliga de som visade runt (:


ett utav tv rummen (:


Mitt första inlägg i bloggen

Eftersom att min förra blogg, Woxifera.. kolapsade av någon anledning så har jag på nytt blivit tvungen att göra ännu en blogg. Jag är faktisk väldigt sur att min förra blogg bara slutade existera eftersom att jag verkligen trivdes med den efter lite jobb. Men inget varar för evigt, speciellt inte mina bloggar verkar det som.

Den här bloggen kommer dock att handla till stor del om min vardag med hästarna, så ni som inte är några hästfantaster vet det nu. MEN, för er skull ska jag faktiskt någon gång då och då uppdatera lite med vanligt crap som ni gillar att läsa så att ni inte dör av mitt ändlösa hästskrivande. Ehehe.. x)

I morgon ska jag upp klockan sex för att göra mig i ordning till vår långa resa upp till Wången. Sjukt taggad och hoppas på att det här kommer att bli den bästa upplevelsen i mitt liv som tar mig in på rätt vägar. Vägarna jag vill hamna på. Det vill säga att jag har en dröm om att bli en framgångsrik travtränare, något som jag har klamrat mig fast i de senaste åren i hopp om att jag verkligen kan bli något. För det är på skolor som Wången som man verkligen blir något.

De har även erbjudit mig att bo på Wången en vecka innan jag bestämmer mig och det känns ju lite scary. :|
Men det är fan dags att ta sig i kragen för jag vet att jag kan göra det.

RSS 2.0