Myran va duktig i dag

Jag å andra sidan ska dra täcket över huvudet och se på lite Greys anatomy.

Är det nu man ska sjunga "hoppas blixten träffar dig"?

Wången är en underbar plats och min klass är ett riktigt härligt gäng. Synd bara att en sådan plats och en sådan klass ska behöva utstå rötägg. Varför ska sådana personer alltid, oavsett vad vara med överallt och verkligen förstöra den trevliga tillvaron? Well, "hoppas blixten träffar dig."

Hur det gick på Solänget

Ekslätts wait for me - lopp 7
Efter fyra och en halv timmes åkande i horsecombins sköna säten(läs ironi) så kom vi äntligen fram till Solänget. Därefter rullade allt på riktigt bra fram till vi skulle starta. Jag startade i lopp 7 med Ekslätts wait for me. Hon var seg som attan i volten och seg i starten men tog i riktigt ordentligt under vissa sträckor, det räckte dock inte till någon placering men vi tog oss runt utan att bli diskade.
 
 
 
Bright lightning - lopp 10
 
Ja, så kom vi till det riktigt roliga loppet med självaste kingen, Bright lightning. Han var hur fin som helst hela dagen, från då vi körde ut från stallet tills dess att loppet var kört och allt där emellan. Han var snabb ut i starten och svarade mot dom andra som verkligen fick kämpa för att ta sig om oss, sen låg jag eí rygg en bra bit. På slutrundan skulle jag lägga mig i andra spår och köra om tredje hästen i fältet men av någon anledning så hoppade han, kändes som att han blev störd på något sätt.. men han rättade till traven och travade på igen. Myran hade hunnit om oss innan vi hamnat i trav igen men vi lyckades komma om dem på upploppet och slutade precis utanför placering på en sjunde plats. Han var superfin, travade på riktigt bra och kändes helt klart som en självklar vinnare (även om han nu inte vann..  ;) ) Men är sjukt nöjd med honom. Mannen, myten, legenden
 
 
 

Det är på solänget det händer

Nu ska trion visa vad vi går för - Jag, Raggstern och Myran!
Klockan sex på lördagmorgon åker jag och tre andra från klassen med fyra stycken av skolans ponnyer till Solänget utanför Örnsköldsvik. Jag ska köra två av ponnyerna, Myran(Ekslätts Wait 4 Me) & Ragge(Bright lightning).
 
 
 

RSS 2.0