Friluftsdag

Har varit i Åre i dag med skolan. Skriver kanske mer sedan för nu ska jag hoppa på min jour.
 

Varit ner till stallet

Onsdag i dag så ingen körning eller ridning alls. Tagit hand om Myran nu på kvällen och klappat lite på Ragge. Ska försöka sova nu, det har varit en småjobbig dag. Åre i morgon, godnatt!
 

åker iväg och kikar på en häst

Om jag lyckas byta bort Jouren nästa helg så åker jag hem och tittar på en häst som vi är lite spekulant på att införskaffa. Tänker dock inte avslöja för mycket men det är ett kallblodssto som ännu inte blivit startad på travet.
Tanken är att vi ska köpa henne och eventuellt ta upp henne på Wången efter alla lov som blir nu till våren. 
Men vi får se, inget bestämt ännu om vare sig stallplats eller köp utav häst. Får hoppas på det bästa :)

Gårdagen och i dag

Allt är SJs feel
Kom sent till Wången i måndags.. klockan var över 01:00 innan vi kom fram till skolan. Jag behöver kanske bara nämna SJ så förstår ni varför det blev så sent som det blev? Då man kom fram var det bara att lägga sig och gå upp till skolan 9:30. På eftermiddagen hade vi körning och jag fick köra Isaak på banan.
 

Tisdag
Blev ingen licens i dag heller då väldigt många ur klassen var sjuka. Körde motion till Rönnåsen med Myran istället och Amanda från island hängde på och fick äran att köra skolans bästa häst Ragge (Bright lightning) ;)

Vad kan nu detta vara?


27 Januari 2013

Dags att börja blogga
Hej bloggläsare (om det finns några kvar) I dag fyller jag 17 år och har firat min födelsedag hemma. Har blivit uppvaktad med tårta och presenter i form av pengar. Det har varit en bra dag!
 
Städat mitt lilla stall
Kikat in i stallet nu under helgen och försökt få lite ordning på det (bor ju som sagt på Wången på veckorna så det är andra som får styra och ställa då jag är borta) Är så roligt att få komma hem och gosa på mina tjockisar. ((:

dags att börja blogga igen

Hejsan. Som ni kanske märkt har jag varit borta ett bra tag nu. Senast jag skrev så var det om praktiken och det har hänt en hel del sedan det inlägget kan jag säga. Har nyss kommit tillbaka från ett lov och så har vi skrivit prov på licensen och klarat det, tror vi bara har 3 eller 2 lopp kvar sen kan vi ta ut vår licens! :DD
 
Jag ska skriva lite mer senare och ska blogga ordentligt framöver!

RSS 2.0