Hej och hå hur det kan gå

Har klarat mig ett bra tag från migrän helvetet men inte nu längre..

Höll på att glömma

Ajabaja..
Att jag snart.. riktigt snart är färdig med alla arbeten. Det är bara NOn och Gramatik provet i engelska kvar sen är det liksom slut på allt! Om man bortser från geografin över Asien, men jag ser det som helt ointressant för mina betyg eftersom att det inte kommer påverka dem ett skit! Det kommer varken bli sämre eller bättre. Nä, nu är det snart bara slappa skoldagar kvar och sen...... bye bye!!Bild lånad från Google...

Eller hur var det nu igen?

Jag vet iallafall vem/vilka som jag skulle sattsa på.. ;)


Behind my eyes is something growing bigger

Det börjar brännas nu
Fyfan.. det är bara 19 ynka dagar kvar tills det är skolavslutning! Förstår ni 19 dagar sen är vi inte längre klass 9 på Anders olof. Usch.. tyckte nyss att jag satt i kyrkan och gick på sommarlov, då jag gick ur åttan och nu är det snart dags att sätta sig på kyrkbänken igen om inte ens 3 veckor. Har inte tänkt så mycket kring det här med att man aldrig kommer att träffa vissa personer igen men nu då jag väl tänker på det tycker jag att det kommer bli lite tråkigt. För på något sätt har ju ändå alla i klassen funnits där även om man inte alltid tänkt på det, var och en har ju format just våran klass på sitt säregna sätt och gjort nian till vad vi är. Först visste jag inte hur jag skulle orka 4 år med den här klassen men faktum är att dessa 4 åren har gått ruggigt fort och mestadelen av den här tiden har varit en riktigt rolig tid att spendera.

Sen går jag vidare, ensam
Snart eller rättaresagt på Söndag så kommer vi att åka iväg på våran klassresa som vi jobbat och slitit med i 4 års tid. Och den var jag inte heller så pepp på för en tid sedan men nu ser jag bara fram emot den och jag har en känsla av att den kommer bli riktigt bra den också, en sista gemensam grej vi gör innan vi står där i kyrkan med finkläderna på. De här sista 3 veckorna ska jag bara ha kul. Efter det så kommer jag att gå vidare, ladda om under sommardagarna på lovet för att sedan bege mig mot vackra Alsen där nya människor och helt andra erfarenheter väntar. Men jag är säker på att tiden från Anders Olof inte kommer blir bortglömd.


Stranded in a spooky town


Eurovision


Heja Rumänien!!

Nu är det bara att skjuta sig

Har precis fått höra vad jag fick på Nationella i matte.. som några redan vet så är jag och har aldrig varit duktig på matte. Eller duktig.. jag förstår inte ens någon logik alls med matten och har apsolut ingen motivation alls.. och tro mig, jag har försökt att skaffa motivation men av någon anledning så går det inte? Hur som helst så nådde jag inte poängen för G i nationella och det är ju inte så jävla bra. Så nu sitter man här och känner sig helt jävla misslyckad med första provet någonsin som man inte blev godkänd i. Så nu får man gå och må piss hela dagen och låta det bli ett mörkt minne som ska förfölja mig resten av livet. 

Tursamt nog för mig så skulle det inte påverka mitt slutbetyg och det är jag evigt tacksam över! Det fattas bara att jag ska bli underkänd i något ämne så att jag inte får komma in på Wången..

Nu ska jag öva på geometrin så att jag iallafall kan få ett till poäng även om det inte räcker för ett G. :(

Sometimes
kör numera på bettlöst


Ganska kreativt, om jag får säga det själv. Funkade förövrigt utmärkt, även utan käkrem. Mycket onödiga saker man har haft på hästen inser jag nu.


Jag vill också :(


TWAYSLSTWOFWCBBTTS


Hoppas på det bästa nu då! (:


500 spänn

Fick jag av gammelmoster Rut i dag, bara sådär. Jag bah: OMG!!! TACK! :'D


Nepp, nu får det vara nog!

Vill man vara dryg, fine.. men vänta er då inte att man ska vara glad och trevlig tillbaka.

En månad kvar bara...


7,4 och 2 är de värsta!!


Pewdiepie! (LOL)

HOPPA IN 6 MINUTER I VIDEON!!


Neeeeeeeeeeeeeej, inte deeeeeet!!


Jag orkar verkligen inte paddla, jag vill för den delen inte paddla heller. Usch, jag kommer väl i håg förra året och året därpå. Man håller ju nästan på att bryta ihop vid vissa tillfällen. Gasch! Nej jag vill inte. Nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej. NEJ!

Dagens ridpass

Hela ridpassat gick utmärkt i dag. Men som sagt så måste man värma upp Sindy en hel del innan hon kan börja konsentrera sig och hitta formen. Blev mycket galopp och skänkelvikningar. I galoppen var hon hur mjuk och följsam som helst nere vid älven. Cirka 400 meters oavbruten galopp, hela tiden samlad perfecktion. Så kändes det iallafall.

Men skänkelvikningen är det lite trögare med. Hon har lättare att gå från vänster till höger men svårare tvärtom. Inget av varven sitter särsilt bra men hon kan. Ofast kan hon då jag verkligen anstränger mig och jobbar men eftersom att jag inte är helt 100% på vad jag gör hela tiden så resulteras det oftast i missförstånd.

Sammanfattningsvis så är jag mer än nöjd med hästen i dag.
Om det någonsin vill torka upp på marken så ska jag snart premiärhoppa henne på 50 - 60 centimter.

FJORDINGARNA
Flughuva x 4 till sommarenFrån Hööks. 99 :-


Ville du något?


JObba Jobba

Sitter på skolan och försöker jobba med Becca.
Det går ju som det går. Hehe..

Är så jävla irriterad på allt vad Moderater är, just nu.M(oderat)ycket vill ha M(oderat)er och fan vill ha fler


Tandläkaren i dag

Tandläkaarn!
Usch ska till tandläkaren och laga en tand i dag. Usch usch, sånt gillas inte.

Bilder från i går kommer i kväll! (:
De bästa blev tagna på min syster men det är för att hon inte är så duktig på att fota! hihi! ;)

Kort körtur med Challe

Körde ut med Challe i dag mitt på dagen då det faktiskt inte snöade.
Fast i dag var han för ovanlighetensskull lite tjurig och ville inte följa med ut ur hagen! Så fort jag kom närmare honom så flyttade han genast på sig och så höll det på ett tag, jag gick efter och då började han gå. Tillslut stannade han dock och jag kunde leda honom ut från hagen och till stallet.

Selade på och körde iväg med rockarden. Från början kändes han mest trött och slö men kvicknade till senare. Får ju dock ha i åtanke att han fyller 22 till sommaren så jag varken begär eller kräver att han ska vara pigg 24/7. Men som han alltid har varit så tycker han att det fortfarande är kul att bara få komma ut och röra på sig lite lätt. Han är ju inte lat och otacksam som sin bror iallafall. ;)


lalala.. jag tänker vara tjurskalle i dag


äta lite mat i stallet först.


Pigg och gla´


Börja toksnöa på eftermiddan

Som sagt..

Finns ingen som min Sonyericsson <3


Även fast du har dampat efter de hundratals gångerna jag råkat tappat dig på olämpliga ställen så fungerar du fortfarande då den äckliga android mobilen laggar ihop. Du och jag tegelstenen, du och jag. <3

Hur som.. jag kommer snart ladda upp lite bilder från dagen.

Köp aldrig någonsin en Samsung

Har suttit i en timme och försökt få över bilder på datan men det går inte.
Nejnej för Samsung sugeerr. Tacka vet jag min gamla Sonyericsson. (Y)

Momma är duktig!


Fast jag är väl lite duktig jag också som faktiskt hjälpte henne en aaning? (:
Blev tyvärr ingen utdelning och därför ingen polle från Dalarna heller.. haha, det hade det faktiskt inte ens blivit med 7 rätt!

Nästa gång är V75 på Dannero och då ska jag flörta lite extra med mamma och se om vi kanske kan åka dit så att jag kan få fota och känna första live-trav feelingen för i år? Det är så mycket roligare att åka och se trav live!

Vilken skönhet!Om jag och mormor har spelguden på våran sida i morgon på V75 så är den här gudomligheten min!
Komigen! Ge mig lite tur någon gång!!

Frejfaxehammar

Skola, krattat, åkt buss, hästar och mått piss.
Nu går jag och lägger mig och vaknar inte fören jag känner för det igen. Adjö.


Bloggar från skolan

Har precis skrivit två personer som jag eventuellt ska dela rum med på klassresan. Ångest.
Det skulle vara så mycket enklare att välja om man visste hur andra skrev men egentligen är jag nog bara glad att jag inte vet.


Bitterljuvt


RSS 2.0